Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

lørdag 25. september 2010

Hverdag



Mange av dere har lurt på om jentene har begynt i barnehage og hvordan det går. Det viste seg at det ikke er noen barnehager i gåavstand fra her vi bor, ikke lange kjøreturen, men at man er avhenging av bil. Vi har kjøpt bil, men den bruker Marcus til og fra jobb (bruker ca 30 min til jobb). I Australia jobber de fleste mødrene kun deltid, gjerne bare et par dager i uka. Dvs at barna kun er litt i barnehage og ikke hver dag som hjemme (barnehage er forholdsvis dyrt). Siden vi nå reiser til østkysten på ferie i to uker, får besøk mesteparten av nov, har ferie igjen i desember, så fant jeg ut at de like godt kunne være hjemme.


Jentene koser seg så i hverandres selskap og er i gang med lek fra de våkner til de legger seg. Alle de nye Barbiene og Polly Pocketene er virkelig verdt hver eneste krone, for så mye som de allerede har blitt lekt med er helt utrolig. Siden jentene er så opptatte er det mulighet for mor til å få lest litt også. Jeg skal sertifiseres som finansrådgiver når jeg kommer hjem og har litt pensum å "kose" meg med..., så makroøkonomi er påbegynt!

Nå når våren bringer med seg bedre vær (ikke øspøs regnevær og vind som blåser sidelengs - litt paradoks i den tørreste staten på det tørreste kontinentet!) så blir det gjerne en utetur på en av de fine lekeplassene som er i nærheten. Det er bare å ta av seg hatten for myndighetene her down under. Maken til fine lekeplasser skal man lete lenge etter...

Fint at innlegg blir etterlyst ;-) Vi har slitt med internettilgangen og har nå byttet leverandør. Litt usikker på om det blir SÅ mye bedre, men vi får se. Ha en fin helg, folkens!

1 kommentar:

  1. Hei igjen.
    Godt å se 2 fornøyde jenter som koser seg i parken. Godt også å høre at mamma er fornøyd. Håper snart det blir en prat på Skype. Krysser fingrene for den nye internettleverandøren. Klem fra t+o

    SvarSlett