Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

lørdag 28. august 2010

Karrimadrasser og Ikea

De første dagene gikk ikke bare med til å krangle med utleiemeglere, men også til å finne møbler og div inventar til leiligheten (rødvinsglass er tross alt viktig!). De fleste leiligheter her nede leies ut umøblert. Vi forsøkte oss på et par garasjesalg og fikk med oss to nye madrasser, ellers har mesteparten funnet veien fra Ikea. Vi fant ut at det var vel så praktisk mtp at vi kun hadde leiebil og verken hengerfeste eller henger... (og Ikea leverer). Det første garasjesalget vi var på snudde jeg i døra. Det var så skittent og rotete der at ikke tale om at jeg skulle ha en bitte liten ting derfra selv om det kunne vaskes aldri så mye. Æsj og fysj! På neste garasjesalg var det to nye madrasser som vi kjøpte av en indisk familie til jentene. Veldig fine de, men da vi fikk de i huset luktet det jo karri og tikka masala til den store gullmedaljen, men jentene sovnet allikevel de! Men nå har jo bestefar blitt pensjonist og får med seg alle kjerringråd på tv/radio. Bakepulver og støvsuger er visst tingen. Ja, ja, synd vi ikke har noe av det i hus da.















Jentene fikk rosa bord og små krakker fra Ikea til å ha på lekerommet og de kunne jammen brukes til kjøkkenbord også. Litt lavt til oss voksne kanskje, men hva gjør vel det for noen dager?















Vi bor i Semaphore ca 20 min fra Adelaide sentrum. På andre siden av gaten ligger stranden som selvsagt måtte utforskes! Det siste bildet er tatt fra piren rett bortenfor her. Huset vi bor i kan skimtes helt til høyre i bildet, bor i toppleiligheten!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar