Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

søndag 29. august 2010

Smokkeslutt, stor jente og mange Polly Pocket...

Oda ble 3 år i juni og vi har snakket om smokkeslutt fra før vi reiste til Australia. Det var et bevisst valg fra oss voksne at smokkeslutt det skulle vi vente med til de lange flyturene var over! Da Mathea sluttet med smokk for to år siden var vi i leketøysbutikken og kjøpte rosa sparkesykkel for alle smokkene. Det var så vellykket at vi ville bruke samme prosedyre nå.

Vi har derfor spurt Oda om hva hun vil kjøpe for smokkene sine og at man da må levere absolutt ALLE smokkene, siden det man kjøper koster så mange penger... Oda har dilla på Polly Pocket og forrige uke var Smokke-dagen. Alle smokkene var med i en liten pose og vi dro inn til byen og Oda valgte seg ut en stor eske med 5 små dukker og endel tøy. Det var DEN esken hun ville ha!
















Smokkene ble levert og Pollyene ble med hjem. Det var riktignok ei jente som var lei seg da kvelden kom og gråt seg i søvn, men ellers har det gått veldig fint. Hun savner de når hun er trøtt eller lei seg, men heldigvis er jo yndlingsbamsen, Babi, med overalt.

Å kjøpe noe for smokkene som de søte små ønsker seg har fungert bra for oss, så kanskje andre kan dra nytte av det også?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar