Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

søndag 26. september 2010

Lesestund

En gedigen edderkopp!
"Are you ready for a story clap your hands...."

Den første torsdagen vi var her skulle vi bare ta en liten kikk på biblioteket som ligger et steinkast unna. Da dumpet vi rett oppi lesestund for små barn. Hver tordag formiddag har de nemlig lesestund på biblioteket med nytt emne hver gang. Elefant, apekatt, eddekopper, brannmenn og å telle er de emnene vi har fått med oss til nå.

De som jobber der er helt utrolig flinke. Rachel starter det hele med å lete etter sangstemmen sin. Finner den heldigvis hver gang godt gjemt i baklomma ;-) Så synger vi sangen om man er klar for en historie så klapp i hendene, tramp med føttene etc. Deretter leser Rachel en historie og så er det makkeren Drago som leser en bok. Det hele avsluttes med tegnestund.






Rachel på jakt etter sangstemmen...

Kjempe fin edderkopp og heldigvis ikke giftig!























Bøkene som leses er enkle bøker som passer vel så godt for de som akkurat har begynt med engelsk hjemme. Skal forsøke å få lagt ut flere av titlene.

Her er iallefall en som anbefales: "The wrong book" av Nick Bland:

"Feil bok" 
For at de i barnehagen hjemme skal få se litt hva vi driver med så har vi fått ekstra kopier av det vi tegner på biblioteket for å sende hjem til dem. Her er en fornøyd jente med brevet til barnehagen - godt dekorert med fine frimerker og tegninger av jentene. Så nå er vi spente på om det blir noen brannmenn og apekatter i Eik Vestre også.

"Nå blir de nok glade i barnehagen..." 


1 kommentar:

  1. Hei! Saa fint aa se en oppdatering! Tenker mye paa dere vettu og har kikka innom hver dag men ingenting. Men NAA var det ihvertfall. Ser ut til at dere koser dere og at jentene har funnet seg vel til rette! De snakker vel engelsk som bare det naa, med Aussie-dialekt! Ikke dumt det nei! Ser at dere skal paa ferie! Til oestkysten. Hvor? Vil ha grundig oppdatering paa det! ;) Kanskje dere skal noen steder som jeg var. Selv om ikke sommeren har kommet til Adelaide enda er den i anmarsj, og den er helt sikkert paa god vei oppover langs kysten. Nei kom igjen med en spennende oppdatering til da!!!! God klem fra Camilla

    SvarSlett