Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

mandag 6. september 2010

The Show















Hvert år i september åpner dørene til The Show. Adelaides svar på Tønsbergmessa og Drammensmessa i ett (samt endel andre messer i samme slengen). 9 dager med tivoli, fekonkurranser, blomsterdekorasjoner og showbags!
















Tønsbergmessa lurte på hvordan de skulle få flere besøkende og showbags er nok svaret på det! Men hva er nå denne bagen? Jo, liten, stor, gammel og ung finner nok et eller annet de ønsker å kjøpe her. Man kan velge i alt fra Disney, Dora, Biler og en haug av de andre kjente merkevarene til bager med smågodt, stort godt, nøtter osv. De forskjellige utsalgene har sine bager de tilbyr og prisen varierer med hvilken pose man velger - de fleste ligger fra ca kr 50,- til kr 150,-. Jentene fikk velge hver sin showbag og Oda endte opp med en fra My little pony, mens det selvsagt (!) ble en Barbie pose til Mathea. Klistremerker, sekk, dill og dall til stor glede for små og dermed også store ;-)
















Ellers var det en stor opplevelse å se sauen som bæsjet midt i sauekonkurransen, nyfødte lam, alpakkaer, kuer og andre små og store dyr. Mathea elsker karuseller (og venter bare på at Lene kommer på besøk og skal kjøre de store karusellene med henne) så før regneværet satte inn rakk Marcus og jentene å ta en tur i pariserhjulet mens mor passet på pakkenelliker og vogna. Politet, brannvesenet og ambulansetjenesten var representert med hver sin stand og der fant man selvsagt ørten andre barnefamilier. Kule jenter på politimotorsykkel ikke sant (eller ei kjempe fornøyd ei og ei någet mere skeptisk)?

















Akkurat som på messene hjemme synes folk flest at det er dyrt på The Show. For en familie på 4 koster det ca kr 300,- å komme inn, samt at man må betale for de fleste aktivitetene. Men som noen kommenterte, det er jo tross alt bare en gang i året!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Naa har jeg finni knappen jeg ogsaa. Tar si tid veit du. Selv om jeg ikke har skrevet noe foer, betyr ikke det at jeg ikke har vaert her inne og fulgt med. Det er saa spennende aa foelge med dere, koselig aa se bilder og aa hoere om hvordan dere har det. Har Marcus kommet godt i gang med jobben? Og hva med deg? Hvordan gaar dagene? Er jentene i barnehagen? Gleder meg til fortsettelse med tekst og bilder! God klem.

    SvarSlett