Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

fredag 3. september 2010

Tingelinger i sommerfuglbursdag...





















Jentene var så heldige å bli bedt i Charlottes 4 års dag (datteren til en kollega av Marcus). Temaet var "sommerfugl" og vi trålet kjøpesenteret rundt etter sommerfuglvinger. Jentene falt pladask for Tingeling antrekk. De ble så fornøyd og var kjempe fine.

















Kaken var formet som sommerfugl og det var pyntet så fint der med sommerfuglvinger og papirsommerfugler rundt. Man kan si det slik at mor i huset fikk noen tips til jentenes bursdager neste sommer :o)





Mathea på godterijakt med nysprayet rødt hår. Hun syntes hun ble kjempe kul og håret kunne iallefall ikke vaskes på noen dager!!











Nå er endelig kommentarfeltet åpnet for de uten blogg også (greit å gå gjennom innstillinger for å se hva som ligger forhåndsdefinert). Vi vil gjerne ha hilsner!!!

4 kommentarer:

  1. Nå virker kommentarfeltet for de uten blogg også ;-)

    SvarSlett
  2. Saa flott. For oss som ikke er saa bevandret i all denne nye teknologien, er det greit at det er enkelt. Har forsokt et par ganger, men har ikke tatt meg tid til aa sjekke det ut. Det har vaert saa goi aa folge med dere paa reisen, gleder oss nesten hver dag til fortsettelsen. Godt aa hoere dere har det bra, med en del ??!! Som du skjoenner er vi paa gresk tastatur og det er jo ikke enkelt for meg. Vi koser oss i sol og varme og gjoer ingen ting annet enn aa lese, kjopte boka du anbefalte og var forberedet paa at taarekanlene ble aapnet, til ettertanke den. Skal hilse masse fra onkel.

    SvarSlett
  3. Hei, ser ut som om dere har det svært bra! Og jentene har valgt ut forutsigbare favorittfarger (!)
    Følger bloggen via Google Reader - da ser jeg umiddelbart om det er nye innlegg uten å måtte sjekke.
    Ta vare,
    Pål

    SvarSlett
  4. Så flotte jenter! Utrolige skjønne tingelinger! Vi har nå lagt bloggen som favoritt så nå holder vi oss virkelig oppdatert, men vi er jo ikke veldig flinke til å svare og oppdatere dere... Ha en riktig god helg!

    SvarSlett