Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

fredag 28. september 2012

Velkommen til Lux, Maldivene



Det regner og høsten er i anmarsj når vi pakker bilen full og setter kursen for Gardemoen. Litt mye bagasje, men sånn kan det gå når man først skal teste en luksusresort på Maldivene og så til Sri Lanka for bl.a. å besøke Slottsfjellet barnehjem og ressurssenter. Dette må være kontrastenes tur!!  

Vi flyr fra Gardemoen til Frankfurt, har noen timer der før vi flyr 10 timer til Colombo, Sri Lanka. Det blir en lang og slitsom tur siden babyen på raden bak oss gråter nesten hele turen og sovner først den siste timen før vi lander. Heldigvis er Mathea og Oda supre på fly, så selv med litt lite søvn går det da ganske bra. Etter noen timer på flyplassen i Colombo blir det en kort flyvning til Male, Maldivene før sjøflyet tar oss med de siste 25 minuttene ut til luksus, sus og dus på resorten Lux. I 5 dager skal vi teste resorten for Magasinet Reiselyst. Heldige oss!!

Vi får utlevert ørepropper da vi går ombord på sjøflyet. Det bråker og durer, men hva gjør vel det når vi får en fantastisk utkikk over noen av koralløyene på Maldivene. Her ligger øyene som perler på en snor!


Vi blir møtt med iste og oppfriskende kluter som er deilig mot et slitent ansikt. Etter litt informasjon om hva man kan gjøre på øya, som snorkling, dykking, hvalhaisafari, foring av rocker etc, tar golfbilen oss med til vår lekre strandvilla. “Welcome to Lux” står skrevet med palmeblader på senga. Villaen er kjempe fin og er i hvitt og mørkt tre. Stilig og lekkert. Dette skal vi klare og venne oss til! 

Jentene er så klare for et bad at før vi finner fram badetøy har de tatt av seg tøyet og løper ut i bare trusa. Det er godt med et bad før lunch på The Beach, pizza fra stenovn, nam!!


Det er lettskyet og ikke helt drømmevær ennå, men hva gjør vel det når vi sitter på verandaen utenfor strandvillaen og nyter den behagelige vinden som rasler i palmebladene og bølgene som skyller mot den finkornede korallsanden. Jentene er allerede i gang med krepserace. Hvem av eremittkrepsene kommer først ut av ringen de har tegnet i sanden?


Middagen inntas på The Kitchen, i dag er det meksikansk buffet. Å, for en buffet!!! Her må det være noe for en hver smak. Dessertene er som små kunstverk og magen blir helt klart mett før øynene.. noe som skulle vise seg å ikke bare gjelde denne dagen... 

1 kommentar:

  1. HERLIG!!!! Det er så moro å følge dere! Gleder meg til neste innlegg! God klem fra Camilla

    SvarSlett