Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

mandag 26. juli 2010

Disneyland















En dag i himmelen!!! To meget fornøyde jenter storkoste seg på Disneyland. Et enormt område som var gjennomført fra A til Å. Noe var litt i overkant for oss voksne med mindre man liker det litt "too much". Alt av detaljer var på plass fra Langbeins skjeve hus til den onde heksen i Askepott. Med to jenter var det prinsesseområdet som ble nøye utforsket. Mathea ble foreviget sammen med Tornerose og Snehvit og det står fortsatt som turens absolutte høydepunkt. Oda derimot syntes det hele var litt skummelt, ikke så rart da de så forholdsvis kunstige ut de som var prinsessene…



















Karuseller ble kjørt og vi fikk hilst på og ble foreviget sammen med Langbein. Disney karakterene beveget seg rundt på området til stor glede for mange små (og noen store). Den daglige paraden var imponerende og de fleste kjente Disney karakterene var på plass og det ble holdt et fargerikt show med sang og dans. Mathea var med på dansen, mens Oda hadde mer enn nok med å kikke på Ole Brumm.















Ellers har det blitt litt shopping, så nå er bagasjen gått fra å være tung til tyngre og vi har litt mange kolli og håndbagasjer å forholde oss til. Skulle gjerne reist innom USA på vei hjem igjen også og shoppet mere ;-)

Nå står Stillehavet og Rarotonga for tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar