Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

lørdag 31. juli 2010

Late dager på Rarotonga




















Flyturen fra LA gikk over all forventning. Ungene sovnet i vogna på flyplassen i 20 tiden og vi bar de sovende inn på flyet da vi skulle reise i 23 tiden. De sov nesten hele flyturen, utrolig deilig! Etter 9 timer landet vi på Rarotonga, Cook øyene. Der ble vi møtt av smilende innfødte som gav oss hver vår blomsterkrans.















Siden vi kom hit har vi levd late dager på Stillehavsøya. Dagen starter forholdsvis tidlig, da vi ikke er helt omstilt ennå. Vi ligger akkurat 12 timer etter dere der hjemme. Vi har badet, spist masse god frukt, badet litt til og badet enda mer... Jentene stor koser seg og har blitt ganske tøffe i vannet. Rarotonga er en grønn og frodig øy, noe som viser seg med regnskurene som stadig dukker opp. Men hva gjør vel det om det regner litt når man bader og temperaturen viser rundt 25 c?















Mandag var vi på Gospeldag. En årlig feiring av at kristoenkommen kom til øya. De forskjellige landsbyene på øya sang og danset. Moro å se - de var utrolig flinke!















Vi blir veldig glade for hilsen her på bloggen og alle kan legge inn enten man har blogg selv eller ei ;-) Håper det er bra med alle hjemme, så satser vi på sol på begge sider av jorden!!

1 kommentar:

  1. Utrolig morsomt å kunne følge med på turen deres! Ser ut som dere koser dere og har det flott. Vi er på planleggingstadiet når det gjelder tur til USA og Disneyland neste år, så hvis dere har noen lure tips angående parken og området rundt vil eg gjerne ha det (bare legg det igjen som en kommentar på bloggen min)
    Kos dere videre:)

    SvarSlett