Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

søndag 25. juli 2010

LA Zoo

Nord i LA ligger dyrehagen LA Zoo. Den er ikke så kjent og populær som San Diego Zoo som ligger ca 3 timer sydover, men for oss var den mer enn bra nok. Med over 1100 forskjellige dyr, fugler og reptiler var det nok å ta seg til.






Jentene som startet dagen kl 04 viste ikke tegn til jetlag (da…). De hoppet og spratt og hadde en aktiv og flott dag i dyreparken. Mathea var fra seg av begeistring og lurte hele tiden på hva det neste dyret vi skulle se var. Noen av høydepunktene var tiger, løvene, flodhesten som skulle bade og nesehornet som fikk behandling for en hudsykdom og hadde fjernet hornet sitt. Maten i dyreparken var særdeles dårlig, så ordet papp fikk en ny betydning (i tillegg var den altfor dyr).


















I LA Zoo skulle vi møte vår gamle venn, Richard. Han traff vi ved et vannhull i nasjonalparken Etosha i Namibia for 9 år siden. Han har senere besøkt oss i Norge og han og Marcus har også vært på to fototurer til India sammen. Det ble et gledelig gjensyn.
Middagen inntok vi på Fuddruckers i Burbank (etter anbefaling fra sønnen hans Kurt som bor i området. Hadde vi ikke vært så trøtte så skulle vi hatruffet han også, men det får bli en annen gang) sammen med Richard, men da var luften gått ut av ballongen på våre to søte små. Mathea satte seg i vogna og sovnet momentant og Oda sovnet på armen til Marcus. En fin og solrik første dag i LA som endte tidlig for små og store.

Alle foto: Marcus Karlsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar