Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

søndag 9. januar 2011

GODT NYTTÅR!!!


2011 er godt i gang, men siden internetten verken er stabil eller god her på den andre siden så har nye innlegg latt vente på seg… 

Nyttårsaften ble feiret i ro og fred hjemme i leiligheten (iallefall for oss). Etter å ha hatt en varm dag i forveien og dertil varm natt (30 c på soverommet natterstid er litt i varmeste laget… - da er det kjipt når airconen ikke fungerer) var det greit med noen timer ved bassenget. Det skulle være fyrverkeri ute på piren ved midnatt og Røde Kors var på plass tidlig på dagen. Ikke uten grunn skulle det vise seg. En fyr gikk nemlig amok på plassen rett utenfor oss i 16 tiden. Blodet rant og politi og ambulanse kom i full fart. Fyren ble bandasjert, men stakk av og hoppet opp og ned på en bil som stod parkert bortenfor her. Politiet etter og fikk på han håndjern og strippet han fast i ambulansen… Nok action for den siste dagen i året.

Vi lurte fælt på hva bileieren ville si... 
Folk valfartet til tettstedet vårt Semaphore og vi hadde virkelig kongeplasser fra verandaen vår. Jentene ble vekket litt før kl 24, Oda litt trøtt, mens Mathea hoppet og danset og koste seg kjempe masse. Vi ååååå’et og oooooi’et oss etterhvert som den ene fine raketten etter den andre ble skutt opp. Vi syntes vi hadde et supert fyrverkeri rett utenfor døren.




Vi takker familie, venner og kjente for året som har gått og gleder oss til å se dere igjen i 2011. 2010 har vært et spennende år for oss. Fra sykdom til sykdom i første halvdel av fjoråret så har Australia oppholdet gitt oss det vi håpet på. En rolig og frisk hverdag med mange opplevelser og gode dager. Borte er bra, men hjemme er best. Vi sees til våren (eller høsten som vi sier her down under). 

GODT NYTTÅR!!

3 kommentarer:

  1. Det høres ut sonen spennende nyttårs feiring ja. Flotte bilder, og koselig å se dere igjen også på bilde. Gleder oss til dere på ordentlig også, som vi sier her oppe: miss you!!!
    Klem fra Nutte med en tåre eller tre..

    SvarSlett
  2. Godt nytt år!

    Flott bilder. Kanskje det blir mulighet til å hilse ordentlig på dere etterhvert.

    Hilsen Åshild

    SvarSlett
  3. Det er så koselig å se noen kommentarer på bloggen :o)

    See you later alligator, in a while crocodile... er det vi sier her nede, Nutte ;-) Bare noen mnd igjen nå, det går fort!

    Godt nyttår til deg også Åshild. Det hadde vært veldig koselig, ikke minst å hilse på litt mer av slekta ;-)

    SvarSlett