Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

tirsdag 2. oktober 2012

Farvel til luksus, sus og dus...



Et fantastisk opphold går mot slutten og vi pakker koffertene og nyter de siste timene i paradis. Mange av øyene på Maldivene er kanskje kun for stormforelskede nygifte, men her på Lux favner de om oss alle. Øya er ganske stor og det gjør at man kan være alene på stranda eller treffe andre på noen av de ulike aktivitetene. Vi reiser med jentene våre på 5 og 7 år. Vi har alle kost oss som plommen i egget. Lux passer som reisemål for barnefamilier i alle aldre. Alt fra de som er i barselpermisjon til ungdommen som vil være med foreldrene på en siste ferietur. Det er ingen farlige dyr eller insekter på Lux. Egen lege på øya gjør at man føler seg trygg. Maten er utrolig god og vi spiste alt fra salat til is uten at noen av oss ble dårlige. Vi har alltid tenkt at en ukes tur når man reiser så langt blir i korteste laget, men på Lux hvor man bare nyter uka og tar livet med ro er batteriene ladet og vi føler vi har vært lenge av gårde. Det går helt fint å reise en uke, men det perfekte vil kanskje være en 8-10 dagers tur, siden 2 dager går bort i reise.


Solen skinner og vi venter på å gå om bord i sjøflyet. Det er vemodig å forlate et slikt vakkert sted, men minnene har vi pakket ned og de skal vi kose oss med på en kald vinterdag. 




Reis til Lux du også, et fantastisk sted med utrolig god mat, vennlige mennesker og nydelig natur. En vakker dag er vi tilbake, så til da – på gjensyn!! 


Takk til Magasinet Reiselyst og Resorten Lux for at vi fikk teste dette paradiset!! 
- Nå venter nye eventyr på Sri Lanka. 

4 kommentarer:

  1. Dette ble nok til en flott artikkel Anette. klem fra Nutte :o)

    SvarSlett
  2. Get new information ....thank you
    Click

    SvarSlett
  3. The Summer (February - May) and Monsoon (June - August) are the seasons specifically experienced here.The period between August to March has been considered as the best time to visit Kerala.
    Kerala Tourism

    SvarSlett