Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

torsdag 4. oktober 2012

Trincomalee

Målet for reisen vår er østkysten og byen Trincomalee eller Trinco som den heter på folkemunne. Byen og området nord for Trinco har vært hardt rammet under krigen og tsunamien i 2004. Det er mange spor etter tøffe tider, men byen begynner sakte, men sikkert og jobbe seg oppover igjen.


Veien fra nasjonalparken Minneriya til Trinco fortjener litt oppmerksomhet. Vi trodde jo at man hadde kommet litt lenger i veibyggingen etter krigen enn hva de faktisk har gjort. Men til neste år, da er sikkert allting så mye bedre!! Man kan være heldig å støte på asfaltert og oppmerket vei nesten uten biler, men det er langt fra en selvfølge. Det vanligste er gass, brems, gass, bump og dump og tut-tut.


Vi kommer til Trinco lørdag og det meste er booket opp av overnatting siden det er fullmåne og festligheter. Vi kan få et billig sted hvor det er uvisst når strømmen kommer tilbake, men vi kjenner siden det er så varmt, 35 c ++, mye kaos og byen er sliten at det kan være greit å bo litt bedre. Vi reiser derfor litt nordover til badebyen Uppuveli hvor vi finner et dyrt og deilig hotell, Chaaya Blue. Det har svømmebasseng, ei flott strand og internett så da er mor og barn fornøyde...



1 kommentar:

  1. Flotte bilder Anette :o) skjønner at dere har hatt en flott ferie :o) Håper jeg nå kan få overbevist om at jeg ikke er en datamaskin, har slitt litt med det her. klem fra Nutte.

    SvarSlett