Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

søndag 12. desember 2010

Du hvite, glitrende tre god dag!!

[mka_100105_2040.jpg]
Grønt tre = Bilder fra fjorårets juletre
Bildet av fjorårets juletre får iallefall meg til å drømme om en hvit jul med norske juletradisjoner. I år vil julefeiringen bli helt annen siden vi befinner oss på den andre siden av jorden der man har sommer når vi er vant til vinter, går på stranda på julaften og gjerne feirer med en "barbie" (grille) og en kald en (eller tre)! Julepyntingen i heimene begynner i november og her er det ikke akkurat "tilbake til røttene" og "less is more...". Mye, gjerne mer og til mer det glitrer og glanser til bedre er det!

[mka_100105_2046.jpg]

Men tilbake til juletrær! Marcus sin familie har en flott tradisjon med å hente juletreet i skogen helgen før jul. En kjempe koselig tradisjon som vi dessverre ikke får blitt med på i år, men som vi helt sikkert kommer sterkere tilbake neste år! Så hva med treet i år?

Først hadde jeg tenkt at vi ikke skulle ha tre. Hvis det skulle være noe som lignet et tre fikk det bli noen grener som vi kunne pynte... Det var helt til Marcus spurte Mathea hva hun syntes om et "juletre" ala pyntede grener på vingården til Peter Lehmann.
"Hæ? Det der er vel ikke noe juletre? Det er bare noen kvister med pynt!!"
(Selvsagt så tenkte vi ikke på å ta bilde av grenene, og en rødvinsflaske fra samme vingård passer kanskje ikke like bra??)

Ok, så forkaster jeg hele juletregrener ideèn! Siden vi da allikevel skal ha et kunstig juletre så kan vi kanskje heller overdrive?
Vi holdt nesten på å ende opp med et ROSA Barbie tre, men der gikk lissom grensen (selvom det også passer supert til små rosa jenter).

Tam-ta-ra-ra-ram....


Så i år har vi nesten det mest juglete, glorete og fantastiske juletreet vi noen gang kommer til å ha. Jentene er selvsagt stor fornøyde over et HVITT juletre med ROSA/LILLA pynt! Lekker og stygt på samme tid (lekkert i små jenteøyne og forholdsvis stygt i litt større øyne). Eller kanskje bare styggpent??
Så ikke har vi hvit jul, men vi har jammen meg hvitt juletre! 


Neste år blir det iallefall tilbake til "det enkle er ofte det beste".

2 kommentarer:

  1. Et fantastisk fint juletre. Og selvsagt fine bilder av dere alle.
    Morsomt at dere pynter i god tid for å tvinge julestemningen gjennom i varmen.

    Kjetil

    SvarSlett
  2. Ser skikkelig bra ut :o) Rosa jenter ja.....håper jeg ikke har dummet meg ut med julegaven deres. Den er nemlig ikke rosa. Men det er noe de kan ha lenge, også når rosafasen er over en gang (håper jeg ;o) Og det er ihvertfall en farge som passer godt til rosa, håper jeg....hilsen guttemamma fra Tranby.

    SvarSlett