Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

onsdag 1. desember 2010

Flinders dag 3


Fantastisk blå himmel og sol møtte oss på vår siste dag i Flinders og selvsagt både kenguruer og noen kenguruskilt! (En liten bloggtørke har nemlig gjort at vår outbacktur ikke er helt ferdig fortalt ennå...).


Da vi kom til informasjonssenter ved Wilpena Pound viste det seg at Brachina Gorge fortsatt var stengt. De håpet riktignok at veien ble åpnet utover dagen siden solen strålte fra nesten skyfri himmel. Hmmm... hva gjør vi nå? En av de korteste gåturene i området er til Hills Homestead og Wangara Lookout. 7,2 km og ca 3 timers tur var passe langt for oss.

Den letteste gåturen er fin for små barneføtter 
og mesteparten av løypa gikk greit med barnevogn
En fornøyd frøken på "toppen" 

Bunyeroo road

Etter en flott gåtur viste det seg at veien var åpnet og vi kunne få oppleve Brachina Gorge. For å komme dit kjørte vi Bunyeroo road og stoppet ved den fantastiske utkikksposten i dalen...

Vakker natur!
Papegøyer - Corellas
Å kjøre gjennom Brachina Gorge er en av de mest populære bilturene i Flinders og vi forstår godt hvorfor! Man kjører gjennom 130 millioner år med historie (130 MILLIONER ÅR!!!) og der bor det ulike fugler, småkryp og ikke minst den sjeldne gulfot fjellwallabyen (wallaby er en liten kenguru). 

Ennå ikke utryddet... Heldigvis!

Litt skitne 4WD etter en tur i bushen!!

1 kommentar:

  1. Skal ta meg tid til å lese mer om turen deres senere. Jeg ble tipset av din tante Kari. Hun og din mor er pappas kusiner. Det betyr at vi er tremenninger.

    Hilsen Åshild

    SvarSlett