Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

mandag 11. oktober 2010

Den hviteste sanden


Vi hadde store forventninger til øygruppen Whitsundays som ligger i Great Barrier Reef. Av bilder vi hadde sett tidligere så det helt fantastisk ut. Vi var med på en dagtur med Cruise Whitsundays til øyene; Whitsunday Island, Hook Island og Long Island. Første stopp var Whitehaven beach med den hviteste og mest finkornede sanden vi har sett.

Meget opptatt frøken

Beachjente

Sandete fingre

Den var så finkornet at den knirket når man gikk, men når man ikke kan bade i havet uten fantomdress på så ødelegger det litt av helhetsinntrykket.

Disse manetene er ikke å spøke med...
Alt kler den smukke!

Fantomgjengen

På brygga utenfor Hook Island heiv de ut loff så vi fikk sett mange fine fisker og forventningene var store til turen med glassbunnbåt.

Fargerike fisker er alltid spennende

Kjempe mange fisker og den største var stor!!
Ikke en fisk gitt...
Men siden den gikk mellom høyvann og lavvann og det var var litt sjø så vi dessverre knapt en liten fisk. Båten kjørte videre fra Long Island til neste øy, mens vi ble bedt om å ta ferja hjem igjen etter Long Island, veeeel.. Vi har sett mange fine strender før og følte nok ikke et WOW. Kanskje Whitsundays bør oppleves over flere dager i seilbåt, med knallsol og helst utenfor manetsesong?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar