Take nothing but pictures, leave nothing but footprints...

tirsdag 5. oktober 2010

Verdens største sandøy


I går var vi på Fraser Island. Ble med på en heldags busstur for å oppleve verden største sandøy, 12 mil lang. Guidet busstur er sikkert fint for mange, men for oss ble det hele litt masete. At guiden i tillegg så ut som han kom rett fra en Base Camp film og du nesten forventet at han skulle rope ut 10 push-up etc så passet man iallefall på å holde tiden. Men 5 min her og 10 min der til å oppleve Fraiser Island, veeeel. Man skulle nok heller hatt en 4-hjulstrekker og bestemt tempo selv.



Turen ble avsluttet med et langt stopp på Lake McKenzie. Et kjempe flott, krystallklart og forfriskende ferskvann med kritthvit sandstrand.

Lake McKenzie

Kritthvit, finkornet sandstrand 

Et forfriskende bad
Som den greie eldste frøkna er så kunne hun fortelle at det selvsagt ikke kunne måle seg med Eikeren (ferskvannet i Øvre-Eiker mor alltid drømmer om når hun er hjemme ;-)). Det er jenta si det!

1 kommentar:

  1. Saa herlig!!! Droemmer meg tilbake!!! Si meg en ting: Laa den store rusthoelken av en baat der stranda enda eller? Hvor er dere naa da!Det er saa spennende aa foelge med dere!!! God klem

    SvarSlett